Zoeken naar kindervoorstellingen op locatie

 
 
kindervoorstellingen op locatie
Kindertheater nl Kindervoorstellingen en dagprojecten.
Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. Kindertheater.nl is het nieuwste jeugdtheaterplatform op internet. De plek om een geschikte voorstelling te vinden voor basisschool, festival, kinderclub en meer! te vinden op kindertheater met voorstellingen en de zandtekenaar http//www.kindertheater.nl/zoeken/plots.: Lukas op bezoek.
Kindervoorstelling van Arie Safari op school Arie Safari's' Kindershow.
Betaalbaar voor scholen. Om de voorstelling voor scholen betaalbaar te houden wordt er een vaste prijs in berekend voor scholen. Twee kindervoorstellingen op dezelfde locatie kosten 650, euro. Dit bedrag is inclusief decor, geluid, Toekie de Toekan en handtekeningensessie na afloop.
Familie en kindervoorstellingen op het Land van ANWB ANWB.
Het Land van ANWB. Familie en kindervoorstellingen op het Land van ANWB. familie en kindervoorstellingen. Naar theater homepage. Met gratis entree. Kies uw genre. Ballet en Dans 1. Familie en Kinderen 9. Met wie gaat u op stap? Gezin met kinderen 0-6.
Zoekt u een doldwaze kindershow op locatie?
Bij ons vind u kindervoorstellingen voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een school, buurtvereniging, camping of bedrijfsevenement, Ballonnenman Pieter verzorgt zijn vrolijke kindershows overal en door heel Nederland, voornamelijk voor de doelgroep 3 tot 10 jaar. Zijn vrolijke verschijning tovert al snel een lach op de gezichten van jong en oud. Ballonnenman Pieter brengt plezier, entertainment, magie en hilariteit samen in een voorstelling die zijn publiek nog lang zal herinneren. Naast een kinder goochelshow of een ballonnenshow kan ballonartiest Pieter ook uw programma presenteren. Zoekt u een komische en betrokken presentator voor uw programma of festival? Wij verdiepen ons graag in uw programma en helpen uw gelegenheid tot een succes te maken! Daarnaast zorgen wij graag voor komische acts voor jong en oud tussen de programma onderdelen door. Ook zeer geschikt om saaie programmas voor kinderen interessant te maken. Soms zijn er veel kinderen aanwezig, of is te weinig tijd in het programma om voor alle kinderen een ballonfiguur te maken. Een kindervoorstelling is dan een uitkomst. In zon situatie vermaakt Ballonnenman Pieter alle kinderen tegelijk met een kindershow op locatie.
Boek ons! Theatergroep Spot.
Kindervoorstellingen op locatie. Sinterklaasvoorstelling met liedjes. Maatwerk optredens voor bijzondere gelegenheden. Ook worden we regelmatig ingeschakeld door evenementenbureaus om mee te werken aan grote festivals, zoals het Prinsjesdagfestival en het Grondwetfestival in Den Haag. In de afgelopen 30 jaar hebben we een uitgebreid repertoire opgebouwd en veel ervaring opgedaan bij zeer diverse opdrachtgevers en doelgroepen.
Kindervoorstellingen Archieven Nieuwe Nobelaer.
Muziek op schoot is een cursus speciaal ontworpen voor ouders met kinderen tussen de 6 maanden en 4 jaar. Muziek op Scho. Muziek op Schoot. Balkankoor NoviNo is een koor dat samen liederen zingt uit de rijke cultuur van Oost-Europa.
Theater Fantast speelt kindertheater en poppenkast.
Onze kindervoorstellingen kunnen nagenoeg op elke locatie gespeeld worden. Denk hierbij aan een kindervoorstelling op school, in de bibliotheek, voor een bedrijf, bij u thuis of gewoon in het theater. Wij nemen bij alle voorstellingen een compleet professioneel decor en een geluidsinstallatie mee.
kindervoorstellingen ZieZus eigenZinnig Theater.
Interactief theater van ZieZus. Alle jeugdvoorstellingen kindervoorstellingen en voorstellingen voor jongeren van ZieZus bevatten interactieve elementen. We noemen onze voorstellingen dan ook interactieve jeugdvoorstellingen of interactief jeugdtheater. De jeugdvoorstellingen vinden plaats op school, in de bibliotheek, in een theater of op een door de opdrachtgever aangedragen locatie.

Contacteer ons