Op zoek naar kindervoorstellingen op locatie?

 
 
kindervoorstellingen op locatie
clown huren kindervoorstellingen kindervoorstellingen op locatie.
Onze kindervoorstellingen kunnen nagenoeg op elke locatie gespeeld worden. Denk hierbij aan een kindervoorstelling op school, in de bibliotheek, voor een bedrijf, bij u thuis of gewoon in het theater. Wij nemen bij alle voorstellingen een compleet professioneel decor en een geluidsinstallatie mee.
Kindervoorstellingen van Wonderland Entertainment Groep.
Denk hierbij aan poppenkasttheater op locatie, ballonnenclown enzovoorts. Zoekt u meer iets met het karakter van een show? Dan zijn onze kindervoorstellingen wellicht wat u zoekt. Zo hebben wij Bobos Speelboomavontuur, Slungels Minicircus en de enige echte Sesamstraat Liedjesshow en nog veel meer.
PEERtoftheater Kindervoorstellingen. Kindervoorstellingen.
Maar gelukkig heeft haar moeder Alie daar een oplossing voor. Samen gaan we de zee op; we voelen de zee, we proeven de zee, en we zingen over. Creatief vermaak voor kinderen. Op de door u gewenste locatie wordt er een creatieve activiteit gedaan met de kinderen.
Poppenkastvoorstellingen en kindertheater Interactieve voorstellingen.
Maar een poppenkast of kindertheatervoorstelling van Theater Fantast kenmerkt zich vooral door een flinke dosis plezier en enthousiasme! Neem contact met ons op Tot snel! Oh ja, voor een poppenkastvoorstelling aan huis kijk je op poppenkastthuis.nl. Poppenkastvoorstellingen en kindertheater bij jou op locatie.
Theaterfestival Theaterfestival Boulevard s-Hertogenbosch 2 t/m 12 augustus 2018.
Teddy: Dat ene pareltje. Ontmoet Teddy, een net-geen-dertiger die van cultuur houdt. Tessa: Samen op pad. Tessa is programmeur bij Boulevard en ziet door het jaar heen de mooiste kindervoorstellingen. Moeite met kiezen? Laat je gidsen! Vincent: Verras me! Dit is Vincent.
Poppa.P muzikale kindervoorstellingen, agenda, nieuws, contact, kinderliedjes, filmpjes /title.
Poppa.P muzikale kindervoorstellingen. v oor peuters, kleuters en oudere kids. Iedereen" vond het hartstikke leuk. Kinderen zijn ook geen cultuur meer gewend. Het is allemaal kabouter Plop of K3, dan is zo'n' programma van jou een verademing" OBS de Nijenoert, Leek, Groningen. Ik" vond het programma erg leuk, erg gevarieerd, afwisseling van. muziek, zang en verhaal" Openbare bibliotheek, Leeuwarden. Leuk" decor en goed mee gespeeld, we zien Poppa.P graag weer een. keertje terug" Kleuterjuffen OBS de Sprong Leeuwarden. Op deze site vind je alle informatie over Poppa.P.
Kids Programma Kids Theater Voorhuys.
spring snel naar: Inhoudsopgave: Kids Site-navigatie zoeken. Hier vind je alle leuke kindervoorstellingen die je in het nieuwe seizoen kunt zien in Theater t Voorhuys! Als je meer wilt weten over de voorstelling, een filmpje wilt zien of kaartjes wilt bestellen, klik dan op de titel van de voorstelling.
Openluchttheater De Pinkenberg RIQQ.
Van kindervoorstellingen tot opera en van cabaret tot klassieke muziek; Zelfs het hele Gelders Orkest laat van zich horen! Locatie: Kluizenaarsweg, Velp. Parkeren bij sportpark De Pinkenberg. Tickets zijn verkrijgbaar via deze website of aan de kassa. De prijzen op de website gelden voor de online voorverkoop.

Contacteer ons