Op zoek naar kindervoorstellingen leiden?

 
 
kindervoorstellingen leiden
Kindertheater Leiden, voor een leuke kindervoorstelling, jeugdvoorstelling op Uit Met Kinderen, Voorstelling, theater, toneel voor kids een dagje uit in of eropuit in de omgeving, buurt, vandaag, kids
Met de kids vandaag uit in de buurt van Leiden. Kinderboerderij in de buurt van Leiden. Kinderfeestje in de buurt van Leiden. Kinderuitjes bij Leiden. Kindvriendelijke restaurants in de buurt van Leiden. korting voor kinder uitjes in de buurt van Leiden.
Leuke kinderfilms theatervoorstellingen Kidsproof Leiden.
Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Leiden. Kidsproof 2018 info@kidsproof.nl Alle kinderactiviteiten, uitjes en de leukste tips voor ouders met kinderen tot ongeveer 12 jaar in Leiden vind je hier!
Theater Rooie Vis Kindervoorstellingen.
Theater Ins Blau Theater Ins Blau Kidsproof Leiden.
Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. In Theater Ins Blau aan de Haagweg in Leiden zijn regelmatig leuke kindervoorstellingen! Theater Ins Blau heeft twee studios en een theater. Ins Blau biedt cursussen en workshops op het gebied van theater.
Theater Terra De leukste kindervoorstellingen en musicals!
zondag 18 februari, 2018. 22 januari 2018 De Kleine Zeemeermin. 25 september 2017 Nu te zien in het theater! 18 augustus 2017 Repetities in volle gang! Volop vertederend en ontroerend Welterusten, Kleine Beer. Prachtige, spannende meeslepende voorstelling De Kleine Zeemeermin.
Home Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal.
Koning Lear staat op het punt zi. Bekijk ons programma. Blijf op de hoogte. Inschrijven voor nieuwsbrief. Informatie en kaartverkoop. Breestraat 60, Leiden. Telefonisch 071 516 3881. ma t/m za tussen 1300: 1800: uur. Oude Vest 43. 2312 XS Leiden.
Programma Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal.
jeugd, klassieke muziek. Blijf op de hoogte. Inschrijven voor nieuwsbrief. Informatie en kaartverkoop. Breestraat 60, Leiden. Telefonisch 071 516 3881. ma t/m za tussen 1300: 1800: uur. Oude Vest 43. 2312 XS Leiden. 2311 CS Leiden. Over Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal.
Theater Ins Blau Home.
Theater Ins Blau. Theater Ins Blau is hét vlakkevloertheater van Leiden. In september 2012 opende het nieuwe vlakkevloertheater van Leiden haar deuren aan de Haagweg. Theater Ins Blau, met 200 stoelen, biedt een afwisselend aanbod van zowel professionele als amateurgezelschappen.

Contacteer ons