Op zoek naar ballonnenclown prijzen?

 
 
ballonnenclown prijzen
Tarieven.
aanbiedingen worden gedaan op uurbasis of per deelnemer. Neem contact op voor informatie of vrijblijvende offerte via.; 06-53325159 of info@clownronnieballonnie.nl. ClownRonnieBallonnie 75, per uur, vervolguren 45., Alleen Ballonnenclown 55, eerste uur, vervolg 45excl, reiskosten. Reis kosten: Gerekend vanaf Gemert NB.
Allround Entertainer Sander 026-3119152 info@babello.nl Aadorp Aagtdorp Aagtekerke Aalbeek Aalburg Aalden Aaldonk Aalsmeer Aalsmeerderbrug Aalst Gelderland Aalst Noord-Brabant Aalsum Dongeradeel Aalsu
Ballonnenclown Babello is een vrolijke en vriendelijke clown die kinderen en volwassenen op zijn eigen wijze entertaint, waaronder jarenlang in de Efteling. Meer informatie Direct boeken. De echte kerstman. Onze kerstman is een echte entertainer en dat kan je zien en horen.
Tarieven en Contact De website van clownsduoblinkyentechnico!
Langere afstanden in overleg mogelijk. Ballonnen clown inhuren. Het inhuren van een ballonnen clown kost 5000, per uur inclusief ballonnen. Omdat per ballonfiguur/decoratie de kosten verschillend zijn kunnen wij u op dit moment nog niet precies zeggen hoeveel de kosten voor een ballondecoratie zullen zijn.
Dit bieden wij. Dit bieden wij Clown Jefke.
Ballonnenclown Jefke maakt leuke ballonfiguren, de kinderen zullen er dol op zijn! Met speciale modelleerballonnen worden ballonfiguren gemaakt waarbij de kinderen sterk betrokken worden. Uw publiek zal verbaasd zijn over deze kunstige presentatie! 1 ballonsculptuur clown: 85 per uur. 1 ballonnenstand met 1 clown: 65 per uur. helium en gewone ballonnen. Een middagje springplezier? Dit kan ook bij Clown Jefke. Verhuur van springkastelen.: 4 op 4 meter: 75/dag 100/weekend. 6 op 5 meter: 100/dag 125/weekend. Multiplay KROKODIL: 125/dag met klimmuur, schuifaf, obstakels, spelen. Kijk snel op onze fotopagina voor onze springkastelen. Zeker een specialiteit in het gamma van Clown Jefke. Zeer ervaren grimeuses toveren de mooiste figuurtjes op de gezichtjes van de kinderen. Een grimestand heeft een magische aantrekkingskracht op jong en oud. Onze medewerkers toveren met de regenboog en in een wip glunderen de kleinsten als snoezige poes, wilde tijger, groen monster, vampier., Heel populair zijn ook onze glittertattoos. Met professioneel materiaal worden de tattoos aangebracht. Alles wat blinkt, is nog leuker. We kunnen op de kindergezichtjes met glittertjes konijntjes, olifantjes of eender welk beest maken in enkele tientallen kleuren. Deze glittertattoos blijven tot wel 7 dagen zitten. Prijzen grime en/of glittertattoos: 40/u minimum 2 uren.

Didoedel de goochelclown. Podiumact straattheater en ballonnenclown. Didoedel de goochelclown brengt een kleurrijke kindershow vol plezier voor klein en groot. Het belooft een groot feest te worden, vol met clownerie, goocheltrucs, spelletjes, liedjes en natuurlijk veel grappen en grollen. Ofschoon Clown Didoedel het diverse malen zelf probeert, lijkt het hem maar niet te lukken met het goochelen, en als een truc volledig lijkt te mislukken blijkt diezelfde truc een zeer verrassende climax te hebben.
Clown Hengelo Ballonnenclown Fun 4 Events.
Home / Tarieven / Clown Overijssel / Clown Hengelo. Ballonnenclown op evenementen, zomerfeesten, bedrijfsfeesten, huwelijksfeest enz.in Hengelo. 2 uur Clown Funny als ballonnenclown in de regio Hengelo? Clown Funny is een meisjesclown die gebruik maakt van de openheid van de kinderen.
Prijzen Bloens.
Prijzen zijn voor bedrijven exclusief BTW. Voor de standaards van de ballonnenpilaren en ballonnenbogen vragen wij een borg. Bij het retourneren van de standaards krijgt u de borg weer terug. Wij kunnen de standaards ook weer komen ophalen hiervoor geld een meerprijs.
CLOWN ONKIE Show informatie en prijzen.
06 410 450 31. voor Sinterklaas, Koningsdag, Carnaval, Pasen en Kerst gelden andere prijzen. Deze kunt u opvragen via 06 410 450 31. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, inclusief btw. Home Show informatie en prijzen Neem contact op Gastenboek foto's' van clown onkie.

Contacteer ons