Meer resultaten voor kindervoorstellingen

 
 
kindervoorstellingen
Kindervoorstellingen in het Zonnehuis Zonnehuis.
Over het Zonnehuis. Kindervoorstellingen in het Zonnehuis. Veel mensen kennen Het Zonnehuis van de prachtige theaterzaal, maar de Blauwe Zaal mag er ook zijn! Een gezellige ruimte waar veel kleinere activiteiten worden georganiseerd o.a. voor kinderen uit de buurt. Al eerder hebben we iets vertelt over SoWhat, waar jong en oud mee kan klappen, dansen, spelen, zingen en luisteren.
Kindermusicals, kinder theater en kinder voorstellingen 2018-2019, ook voor peuters! Mamaliefde.nl.
Deze vlammende voorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is absoluut het allerleukste theateruitje van het jaar voor de hele familie. Na de voorstelling is er een meet greet met Brandweerman Sam en zijn vrienden en krijgen alle kinderen een Junior Cadetten Diploma.
kindervoorstellingen ZieZus eigenZinnig Theater.
Dit bericht werd geplaatst in en getagged met improvisatiecabaret, jeugdtheater, kindervoorstellingen, muzikale, projecten, reacties, verstandelijke beperking op 15 februari 2013 door Mathieu van den Berk. Voorstellingen en workshops voor kinderen op locatie. Kindertheater van ZieZus: interactieve kindervoorstellingen, workshops en projecten op locatie.
Kindervoorstellingen Lars van Tuijl.
Hij roept daarbij de hulp in van de kinderen en belt zelfs een digitale goochel-hulplijn om nieuwe trucs te kunnen leren. De kinderen houden hun adem in wanneer Lars een fles sinaasappelsap leeg giet in de schoen van een kind, maar daarbij vergeet om zijn magische hulpmiddel te gebruiken.
Kindertheater nl Kindervoorstellingen en dagprojecten.
Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. De" Muzikale Boekenkast." Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. Het" Griezelbos" Kindertheater Kiko. Artiest: Kiko Clown, Jongleur en kindergoochelaar. Jij" mag er helemaal zijn." Artiest: THUIS" BIJ MOLLETJE." Koning" Toon op zoek naar de Kokofoon." Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen.
Kindervoorstellingen Veluvine Nunspeet.
Kleur ontvang 250, korting op de voorstelling Tarzan 5. Lever je kleurplaat in bij de kassa van Veluvine en ontvang 250, korting op de reguliere toegangsprijs van 1250, voor de voorstelling Tarzan 5 op vrijdag 3 mei om 14.30 uur.
Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom.
Bij de kaartverkoop zondagmiddag 19 november zijn alle kaarten voor de Kindervoorstellingen verkocht. De Sint kan rekenen op veel belangstelling. We zijn daar erg blij mee, maar tegelijkertijd vinden we het jammer dat we mensen moeten teleurstellen. De kindervoorstellingen zijn een co-productie van de Stichting Sint-Nicolaas Bergen op Zoom en het Cultuurbedrijf.
Remco Theater-Kunst Kindervoorstellingen.
De kindervoorstellingen die ik maak en speel, zijn zowel groot, als kleinschalig en de poppen en decors zijn van eigenhand. De voorstellingen bestaan uit verschillende soorten poppentheater. Zo zijn Eddie Eduard, stang marionetten en de poppen uit de voorstelling Brom Beer bekkende poppen.

Contacteer ons