Zoeken naar kindervoorstellingen

 
 
kindervoorstellingen
Kindervoorstellingen Muziek Collectief Oirschot.
voorstelling gericht op de kinderen van de bovenbouw van de basisscholen. Onze hoofdpersonages zijn in deze voorstelling wel dezelfde personen zoals in de voorstelling Professor Ikke, maar dan verwikkeld in een meer realistisch avontuur en meer handelend vanuit een realistische kijk, zoals dat eerder bij de bovenbouwleeftijdsgroep past.
Kindervoorstellingen in het Zonnehuis Zonnehuis.
Over het Zonnehuis. Kindervoorstellingen in het Zonnehuis. Veel mensen kennen Het Zonnehuis van de prachtige theaterzaal, maar de Blauwe Zaal mag er ook zijn! Een gezellige ruimte waar veel kleinere activiteiten worden georganiseerd o.a. voor kinderen uit de buurt. Al eerder hebben we iets vertelt over SoWhat, waar jong en oud mee kan klappen, dansen, spelen, zingen en luisteren.
Voor onze jongste gasten Theaterhotel Almelo.
Wees voor één middag één met jouw televisiehelden en ga mee op avontuur. Na afloop van alle kindervoorstellingen voor alle kinderen een cadeautje! Jouw theatermiddag wordt pas echt een feest met het pannenkoekenfestijn na afloop van de voorstelling. Pannenkoeken, poffertjes, Spaanse churros, snoep en nog véél meer maken jouw dag compleet.
Theater Rooie Vis Kindervoorstellingen.
Wat zijn de leukste kindervoorstellingen? Van Hoorne.
Wat zijn de leukste kindervoorstellingen? Wat zijn de leukste kindervoorstellingen? Ben jij op zoek naar de leukste kindervoorstellingen? Bij Van Hoorne Entertainment vind je verschillende voorstellingen met bekende kinderfiguren. Het aanbod van familievoorstellingen bestaat uit: De Kleine Zeemeermin, Peppa Pig, Woezel Pip, Masha en de Beer en Paw Patrol.
Theatervoorstellingen voor kinderen Theater De Purmaryn.
Hier kun je knutsel en kleurplaten van verschillende kindervoorstellingen downloaden. Kom af en toe kijken of er nieuwe kleurplaten zijn! Buurman en Buurman. In de Kidzkalender staan alle kindervoorstellingen van Theater de Purmaryn op een rij. De kalender verschijnt in september en wordt dan huis-aan-huis verspreid in Purmerend.
Kindervoorstelling Kindertheater.nl.
Het Marchal Theater. Koning en de Mug. Simon en Zo. Prins Zes, een verdraaid sprookje 4. Hinke Hoeksma Producties. Gekrakeel op het kasteel. Timo van den Heuvel. WATER voor nu en later. Poppa.P muzikale kindervoorstellingen. De Dans van de Drummers.
Kindervoorstellingen in Musis en Stadstheather Uit in Arnhem.
UITgelicht, UITgelicht Kindervoorstellingen in Musis en Stadstheather. 23 augustus 2018 door Jill 0. Ook in het theater is veel te doen in de herfstvakantie. Hieronder het complete programma van alle familievoorstellingen die deze herfst de revue passeren. Peter en Roodkapje.

Contacteer ons