Resultaten voor kindervoorstellingen

 
 
kindervoorstellingen
Kindervoorstellingen Slottuintheater Op de Heuvelrug.
In de zomervakantie is er elke woensdagmiddag een kindervoorstelling in het Slottuintheater. Theater van Santen verzorgt op woensdag 12 juli de aftrap met Alle liedjes met een strik erom. Het vrolijke liedjesprogramma begint om 14.30 uur en de toegang tot het openluchttheater in de tuin van Slot Zeist is gratis.
Kindervoorstellingen Hortus Nijmegen.
Voor kinderen in diverse leeftijdsgroepen vinden er kindervoorstellingen plaats. Voorafgaand aan de voorstelling krijgen kinderen eerst een leuke en leerzame rondleiding door de tuinen. We brengen een bezoekje aan de bijenkolonie waar onze imker alles vertelt over de rol die bijen spelen in de natuur.
Kindervoorstellingen boeken of inhuren? Artiestenbureau JB Productions.
9 of hoger. Kindervoorstellingen boeken 18 resultaten. Hieronder vindt u een compleet overzicht van ons aanbod in kindershows. Kijk gerust rond of u een geschikt kinderprogramma voor uw evenement kunt vinden. Voor meer kindervoorstellingen kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.
Kindervoorstellingen in WILDLANDS WILDLANDS.
Kindervoorstellingen in WILDLANDS. Deze zomer in WILDLANDS is het feest in het theater. Elke dag staat er een superleuke kindervoorstelling in het ATLAS Theater. Elke voorstelling duurt 20 minuten, is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar en is gratis voor WILDLANDS bezoekers.
Kindertheater nl Kindervoorstellingen en dagprojecten.
De" Dans van de Drummers." Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. De" Muzikale Boekenkast." Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. Artiest: JeanPaul kindervoorstellingen. Kindertheater.nl is het nieuwste jeugdtheaterplatform op internet. De plek om een geschikte voorstelling te vinden voor basisschool, festival, kinderclub en meer!
Kinderen Theaters in Nederland.
We hebben ze allemaal voor je op een rij. Bekijk alle kindervoorstellingen in Nederland. Hieronder vindt u slechts een kleine greep uit de vele kindervoorstellingen in Nederland. Op de pagina van de theaterproducenten kunt u terecht voor nog meer voorstellingen speciaal voor kinderen.
met de familie naar kindervoorstellingen Chassé Theater, Breda. Facebook. Facebook. Twitter. Twitter. YouTube.
Of je nu 2 of 12 bent, dapper bent of verlegen, met vriendjes, ouders of opa oma wilt komen. Wij nemen je mee naar een andere wereld. In het seizoen 2018 2019 hebben we de allerleukste kindervoorstellingen en musicals voor jullie uitgezocht.
Vijf kindervoorstellingen op de Parade getest: als er maar gelachen wordt Kunst Media PAROOL.
Vijf kindervoorstellingen op de Parade getest: als er maar gelachen wordt. De band Nico is lekker ongepolijst. De Parade is er voor groot en klein. Maar hoe leuk is het kindertheater in de middag voor de kids? Een bezoekje waard?

Contacteer ons