Resultaten voor act huren

 
 
act huren
Act voor bedrijfsfeest inhuren? Bekijk hier de Aerial Act: te huren voor uw.
Wilt u Aerial Ring boeken voor uw feest, personeelsfeest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden. Suggesties voor bij deze act.
Proefberekening toeslagen.
De proefberekening geeft ook geen juist resultaat als u huurtoeslag wilt berekenen en u zich in een van de onderstaande bijzondere situaties bevindt. U kunt dan vaak meer toeslag krijgen dan het bedrag dat uit de proefberekening komt. Lees meer hierover bij.:
Een goochelaar inhuren? Maak kennis met Studio Oberon!
Kies voor een prachtige show. U kunt een goochelaar inhuren voor een bedrijfsfeest, een receptie, verjaardag of elk ander evenement. De keuze is aan u! Bespreek de mogelijkheden of reserveer een act via 06 24 99 91 06 of info@jasperoberon.nl.
Grond luchtacrobatiek.
Gehuld in geheimzinnige sferen weet bencha Theater spectaculaire acts te creëeren zoals Tissu Aerial Silks Act, Theatraal Acrobatisch Dansspektakel, Flying Metalen Objecten, Trapeze Act en Live-Muziek cello, viool, teremin, zingende zaag en zang. Tevens geeft Bencha Theater ook workshops in acrobatiek en dans.
ACT 4 Mobile Hoogwerkservice.
Home / Hefsteigers / Zelfrijdende Hefsteigers / ACT 4 Mobile. ACT 4 Mobile. Voor het huren van een hefsteiger bent u bij Hoogwerkservice op het goede adres. De Fraco hefsteiger is een robuuste, krachtige en veilige machine om mee op hoogte te kunnen werken.
DJ met live act DJ Huren DJ met spectaculaire live act via DJ-Huren.com.
Graag maken wij een offerte op maat, welke beginnen vanaf 499, exclusief BTW voor de DJ live act combinatie. De huur voor licht, geluid en DJ gear zijn eveneens niet inbegrepen. ZIJ GINGEN JOU VOOR. Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond. Wim de Zwart Dutchweek.nl. De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond! Mark Claudia Bruiloft 15 augustus 2015. DJ-huren.com is een onderdeel van 360 Entertainment, de specialist op het gebied van event production, concept creation, artiesten en DJ boekingen. Wij verzorgen zowel zakelijk als particulier in binnen en buitenland spetterende evenementen. Uw evenement is onze zorg wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën met ons te delen. DJ Huren 360 Entertainment.
Dance act huren. Dans act op uw event.
Onze dance acts bestaan uit professionele danseressen, die op charme, stijl en charisma worden geselecteerd. Ze hebben allemaal aan een toonaangevende dansschool gestudeerd en zijn echte professionals en entertainers. Gewapend met enthousiasme maken ze altijd weer een spectaculair en waanzinnig dance act van tijdens uw event.
Acts voor feestjes Masters of Entertainment.
Beide heren hebben hun krachten gebundeld en een aantal gewaardeerde collegas geselecteerd, met als resultaat een aantal vermakelijke acts voor feestjes van hoog niveau. Bel voor het inhuren van een act. Wilt u bij The Masters of Entertainment een act inhuren?

Contacteer ons