Zoeken naar omdenken theatershow

 
 
omdenken theatershow
Ja-maar Omdenken.
Je kijkt nu naar die gloednieuwe website. Hier vind je hopelijk alles wat je zoekt: informatie over de zakelijke mogelijkheden, onze webwinkel, meer over onze theatershow en trainingen, maar ook mooie verhalen en filmpjes over omdenken. Op zoek naar de Ja-maar test?
Omdenken voor mijzelf: theatershow en trainingen.
Wat kan Omdenken voor mijzelf betekenen? Meer weten over omdenken? Naast onze zakelijke shows en workshops toeren we ook door het land met onze theatershow over lastige kinderen. Of dompel je één dag helemaal onder in het omdenken gedachtegoed tijdens een van onze eendaagse trainingen.
Ja-maar Omdenken Theatershow.
Leer omdenken in een mix van lezing, show en cabaret tijdens de Ja-maar theatershow. Avond aan avond trekt Berthold Gunster volle zalen met zijn Omdenken Theatershow. Want wie wil nou niet leren hoe je van een probleem een mogelijkheid maakt?
De Lastige kinderen? Heb jij even geluk Omdenkshow De Meerpaal.
Zoals bij alle programmas van Omdenken is de voorstelling een mix van theater, lezing en cabaret. Ouders én kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, akelas, jeugdleiders, voetbaltrainers, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, pleegouders, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond.
Homepage Omdenken.
Heb jij onze boeken al gelezen? Lees in onze boeken meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels tien verschillende boeken over omdenken verschenen.
Omdenken Theatershow: gaat dat zien! Happy B's.' Omdenken Theatershow: gaat dat zien! Happy B's.'
Wat zoek je? Omdenken Theatershow: gaat dat zien! Vorige week ben ik naar de Omdenken Theatershow geweest en ik vond het zo ontzettend leuk dat ik jullie er graag over wil vertellen. Ik verklap alvast: de show is interactief, vlot, komisch en leerzaam!
Omdenken Lastige kinderen? Heb jij even geluk! Podium Hoge Woerd.
Na de succesvolle Omdenken Theatershow komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken terug met een nieuw programma, de Lastige kinderen? Heb jij even geluk Theatershow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Berthold Gunster. Stop met ze op te voeden.
Lastige Kinderen? Heb jij even geluk! Omdenken in het theater Lisette Schrijft.
Dat werd opgemerkt door de mensen van Omdenken, en dus kreeg ik twee kaartjes voor de theatershow. Dolblij toog ik met vriendin naar de Rijswijkse Schouwburg om deze show bij te wonen. We zaten er al ruim een uur van te voren.

Contacteer ons