Zoeken naar omdenken theatershow

 
 
omdenken theatershow
Programma Theater Chassé Theater. 420, sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren
Heb jij even geluk theatershow, een mix van theater, lezing en cabaret, bedoeld voor iedereen die zin heeft in een verfrissende en humoristische avond om over na te denken. Gemiddelde waardering: 420, sterren. Van Der Straten. Naar mijn mening zaten de mensen in de zaal heel krampachtig en geforceerd bij ieder woord wat uit de mond van de cabaretiers kwam te lachen. Bovendien vond ik tijdens de voorstelling het stukje theater wat uitgevoerd werd echt onder niveau. Het gespeelde stukje terug in de tijd had in mijn ogen ook zeker geen toegevoegde waarde en was alleen een flauwe poging om de lachers op de hand te krijgen, erg jammer. Daar heb je wat aan in het dagelijkse leven. Het was alles wat je ervan had verwacht en meer. Het omdenken kwam zeker aan de orde, iets wat ik ook in de praktijk toe zal gaan passen.
Verplaatst: Omdenken Theatershow Theater Harderwijk.
Verplaatst: Omdenken Theatershow. Zojuist ontvingen wij het bericht dat 1 van de acteurs van de voorstelling Omdenken woensdag 19 april gespeeld zou worden in Theater Harderwijk, geopereerd moet worden doordat hij een ongeval heeft gehad. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum: woensdag 4 oktober 2017.
Theatervoorstelling Omdenken Enver pleegzorg.
5 november 2018 Pleegouders van Enver zijn uitgenodigd voor een speciaal avondje uit op maandagavond 5 november in het Isala Theater! Met hulp van sponsoren organiseert Enver in samenwerking met de pleegouderraad een theatershow met Berthold Gunster, de grondlegger van het Omdenken.
Omdenken De Lastige kinderen? Heb jij even geluk Theatershow reprise Programma Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging.
Dat leggen ze uit in De Lastige kinderen? Heb jij even geluk Theatershow, een mix van theater, lezing en cabaret, bedoeld voor iedereen die zin heeft in een verfrissende en humoristische avond om over na te denken. Anderen bekeken ook.
Omdenken voor mijzelf: theatershow en trainingen.
Wat kan Omdenken voor mijzelf betekenen? Meer weten over omdenken? Naast onze zakelijke shows en workshops toeren we ook door het land met onze theatershow over lastige kinderen. Of dompel je één dag helemaal onder in het omdenken gedachtegoed tijdens een van onze eendaagse trainingen.
Ja-maar Omdenken Theatershow.
Leer omdenken in een mix van lezing, show en cabaret tijdens de Ja-maar theatershow. Avond aan avond trekt Berthold Gunster volle zalen met zijn Omdenken Theatershow. Want wie wil nou niet leren hoe je van een probleem een mogelijkheid maakt?
Homepage Omdenken.
Heb jij onze boeken al gelezen? Lees in onze boeken meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels elf verschillende boeken over omdenken verschenen.
Recensie: theatershow omdenken Lastige" kinderen? Heb jij even geluk" Juf Judith.
Samenwerken met juf-judith.nl. Recensie: theatershow omdenken Lastige kinderen? Heb jij even geluk. Posted on 7 december 2016 3 juni 2018 by Judith Jansen-Vermeulen. Op 6 december mocht ik me in de Goudse Schouwburg voor het eerst laten inspireren door omdenken.

Contacteer ons