Zoeken naar omdenken theatershow

 
 
omdenken theatershow
Omdenken voor mijzelf: theatershow en trainingen.
Wat kan Omdenken voor mijzelf betekenen? Meer weten over omdenken? Naast onze zakelijke shows en workshops toeren we ook door het land met onze theatershow over lastige kinderen. Of dompel je één dag helemaal onder in het omdenken gedachtegoed tijdens een van onze eendaagse trainingen.
Ja-maar Omdenken Theatershow.
Leer omdenken in een mix van lezing, show en cabaret tijdens de Ja-maar theatershow. Avond aan avond trekt Berthold Gunster volle zalen met zijn Omdenken Theatershow. Want wie wil nou niet leren hoe je van een probleem een mogelijkheid maakt?
Verplaatst: Omdenken Theatershow Theater Harderwijk.
Verplaatst: Omdenken Theatershow. Zojuist ontvingen wij het bericht dat 1 van de acteurs van de voorstelling Omdenken woensdag 19 april gespeeld zou worden in Theater Harderwijk, geopereerd moet worden doordat hij een ongeval heeft gehad. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum: woensdag 4 oktober 2017.
Theatervoorstelling Omdenken Enver pleegzorg.
5 november 2018 Pleegouders van Enver zijn uitgenodigd voor een speciaal avondje uit op maandagavond 5 november in het Isala Theater! Met hulp van sponsoren organiseert Enver in samenwerking met de pleegouderraad een theatershow met Berthold Gunster, de grondlegger van het Omdenken.
bol.com Ja-maar. Omdenken, Berthold Gunster 9789022996973 Boeken.
de techniek van het Omdenken uit en ging Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken na drie succesvolle seizoenen van de Omdenken Theatershow opnieuw de theaters in. Deze keer met de Lastige kinderen? Heb jij even geluk Theatershow over omdenken in onderwijs en opvoeding.
Omdenken Lastige kinderen? Heb jij even geluk! Podium Hoge Woerd.
Na de succesvolle Omdenken Theatershow komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken terug met een nieuw programma, de Lastige kinderen? Heb jij even geluk Theatershow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Berthold Gunster. Stop met ze op te voeden.
Homepage Omdenken.
Heb jij onze boeken al gelezen? Lees in onze boeken meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels elf verschillende boeken over omdenken verschenen.
Omdenken Theatershow.
Eten en drinken. Home Evenementen Omdenken Theatershow. Omdenken Theatershow Reserveren. De Maaspoort Theater Events Oude Markt 30 5911 HH Venlo e-mail website. Dit evenement is verlopen. Na een zeer succesvol eerste seizoen komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken dit jaar terug in het theater met zijn show Lastige kinderen?

Contacteer ons