Op zoek naar kindervoorstellingen rotterdam?

 
 
kindervoorstellingen rotterdam
Pathé Kleuterbios Pathé.
Onbeperkt naar de film, geen toeslagen voor 4DX, Dolby Cinema en IMAX en leuke extra's! Maak een Mijn Pathé account aan om makkelijk tickets te kunnen kopen, je favorieten te kunnen opslaan en ook op je mobiel toegang te kunnen hebben tot je tickets.
Luxor theater Rotterdam Theaters in Nederland.
De Duitsers kregen het in handen tijdens de Tweede Wereldoorlog maar de filmvertoningen werden niet gestaakt. Het theater heeft de heftige bombardementen op Rotterdam overleefd. In de jaren zeventig van vorige eeuw werd het Oude Luxor Theater verbouwd en werd het zicht verbeterd. Genres in het Luxor Theater. In 2001 werd het nieuwe Luxor Theater geopend aan de voet van de Erasmusbrug. Dit nieuwe theater biedt met de 1.500 stoelen mogelijkheden voor grootschalige producties in de genres musical, muziektheater, cabaret, opera, dans en meer. Het Oude en Nieuwe Luxor Theater. Het was oorspronkelijk de bedoeling om na de opening van het Nieuwe Luxor het Oude Luxor te sluiten, maar bij gebrek aan een middenzaal in het centrum is dit theater nog steeds geopend. In het jaar 2014 is het Oude Luxor verbouwd. Tijdens deze verbouwing is de garderobe naar beneden verplaatst en de ingang en foyer zijn geheel verbouwd. De gevel is in de oude staat teruggebracht en net als vroeger is er weer een lichttoren geplaatst. Ook is er een prachtig nieuw theatercafé gebouwd waar u voor, tijdens en na de voorstelling terecht kunt voor een drankje en hapje. Speciaal bij kindervoorstellingen zijn er kindermenus samengesteld.
Programma Theater de Stoep, Spijkenisse.
Uw evenement in De Stoep. Kassa: 0181 652 222 / kassa@theaterdestoep.nl. Onze theaterkassa is geopend op maandag t/m vrijdag van 13.30 17.00 uur, zaterdag van 14.00 17.00 uur en vanaf 1 uur voor aanvang van een voorstelling. Volg De Stoep op.
Foutje 4, dans Maas theater dans podium.
zondag 3 mei 2015 1500: Foutje Maaspodium Rotterdam. vrijdag 14 oktober 2016 1730: Foutje Maaspodium Rotterdam. zaterdag 15 oktober 2016 1600: Foutje Maaspodium Rotterdam. zondag 16 oktober 2016 1500: Foutje Maaspodium Rotterdam. zaterdag 26 november 2016 1600: Foutje Maaspodium Rotterdam.
Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Van 5 tot en met 14 april 2019 vindt de eerste landelijke Kindermuziekweek plaats. Overal in het land kunnen kinderen van 0 tot en met 12 jaar en. 010 217 17 07. ma-vr 10.00-12.30 uur en 13.00-16.00 uur. 3000 AZ Rotterdam.
Kindertheater Rotterdam, voor een leuke kindervoorstelling, jeugdvoorstelling op Uit Met Kinderen, Voorstelling, theater, toneel voor kids een dagje uit in of eropuit in de omgeving, buurt, vandaag, k
Met de kids vandaag uit in de buurt van Rotterdam. Kinderboerderij in de buurt van Rotterdam. Kinderfeestje in de buurt van Rotterdam. Kinderuitjes bij Rotterdam. Kindvriendelijke restaurants in de buurt van Rotterdam. korting voor kinder uitjes in de buurt van Rotterdam.
Theater Walhalla Rotterdam.
een CV van alle medewerkers die mee gaan doen aan deze productie. Let op: makers die een binding hebben met Rotterdam, of een verbinding met Rotterdam kunnen maken, hebben een streepje voor. Overige data om rekening mee te houden.: maandag 1 april 2019: bekendmaking selectie.
Kids Uitagenda Uitagenda Rotterdam.
bekijk de complete agenda. laad meer btn-ico. Illustraties: Willem Lagerwaard. Uitagenda Rotterdam bundelt alles wat er op cultureel gebied te doen is in Rotterdam met een complete culturele agenda, inspiratiepaginas, tips en achtergrondverhalen. 2019 Uitagenda Rotterdam. Wat is Uitagenda Rotterdam.

Contacteer ons