Resultaten voor clown met ballonnen

 
 
clown met ballonnen
Ballonnen clown Van Aperlo Attractieverhuur.
Deze ballonnen clown maakt de mooiste creaties van ballonnen. Prijs: 5000, Per uur. Minimaal 2 uur. Eerste 2 uur 12500, daarna 5000, per uur. Prijs is excl. De prijs van artiesten en/of typetjes zijn altijd excl. Maar wel incl. de benodigde materialen. De prijzen zijn richt prijzen. De arrangementen zijn mogelijk in combinatie met bijvoorbeeld een bbq of warm en koud buffet.
Clown, ballonnenclown, goochelshow huren Tilburg Clownspret.nl.
Hij maakt namelijk van ballonnen de meest leukste ballonfiguren voor iedereen. Een stoer piratenzwaard, draken, bloemen, piratenmutsen, hartjes, dolfijnen en tal van andere ballonfiguren verschijnen uit zijn. Met Pasen is dit onze topper wanneer het om Paas entertainment, entertainment voor Pasen gaat! De enige echte Paashaas brengt een bezoek aan uw Paas activiteit. Al rondlopend zal hij jong en oud verrassen met lekkere chocolade eitjes. Natuurlijk kan ook iedereen op de foto, een handje geven of zelfs even lekker knuffelen. Dibo de wensdraak. Dibo de wensdraak woont in het magische Cozy Land. Samen met zijn vrienden Annie, Kraa, Rosie, Elo en Olivier speelt hij de hele dag! Cozy Land is een plek waar je dromen werkelijkheid worden en al je wensen uitkomen! Dankzij Dibo beleven zijn vrienden geweldige ervaringen die ze nooit hadden kunnen bedenken. Dibo is een. Clown huren Tilburg.
goochelaar clown huren den haag clown met ballonnen.
Je kent het wel een clown die op een feestje ballonnen opblaast en er allerlei grappige figuurtjes mee vouwt. Je kent het wel een clown die op een feestje ballonnen opblaast en er allerlei grappige figuurtjes mee vouwt. Wil je leren hoe je zelf zulke leuke figuren maakt met ballonnen?
Clown Juju Clown huren: van Amsterdam en Almere tot Den Haag, Alkmaar en Utrecht!
Clown Juju is ook gek op schminken en maakt razendsnel de mooiste creaties. Met ballonnen weet Juju ook wel raad: grappige dieren zijn letterlijk in een handomdraai gemaakt en vrolijken jong en oud op. Wil je clown Juju huren? Bel 06-14327770 of mail clownjuju@hotmail.nl.
Clown Kim Ballonnen decoraties, clown kim, personages en nog veel meer!
Hoi, Ik ben Clown Kim. Doormiddel van ballonnen vouwen, glittertattoos plaatsen en schminken maakt Clown Kim er een feestje van bij u op locatie. Ik maak iedere bijzondere gelegenheid nog specialer met een heleboel ballonnen, zowel kids als volwassenen tovert Clown Kim een.
Clown Enschede ROJO Events.
Onze clown zal al uw gasten uit Enschede entertainen. Onze clown komt regelmatig in Enschede. U kunt van onze clown uit Enschede verwachten dat de clown veel ervaring met kinderen heeft, de mooiste ballonnen maakt en bij aanvraag ook leuk schminkt.
Tarieven.
workshops: reguliere tarieven, meerprijs voor ballonnen 10, p/zak. theater acts: meerprijs v.a.25, Op aanvraag. Stel uw eigen programma samen. Er mag naar hartelust gecombineerd worden. zie voorbeelden hieronder. Uitgangspunt is een tevreden klant of kind. Mogelijkheden per uur/dagdeel of dag. Tijd van 1 uur tot xx uur. Uiteraard is RonnieBallonnie bereidt om voor ieder een persoonlijk programma te maken en hierbij een passende aanbieding te doen. Ik houd altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Het aantal kinderen. Uw beschikbare tijd. Om een idee te geven zijn hieronder wat mogelijkheden gegeven van dingen die vaak gevraagd worden. Zelf iets samenstellen mag natuurlijk ook. Kijk ook eens bij FOTOBOEK. Binnenkomst van Clown RonnieBallonnie met zijn koffer vol met attributen.
Clown Sassie Welkom.
Mensen vonden dit leuk en zo is het balletje gaan rollen. Ik ben me gaan ontwikkelen in kleinschalige kindershows en 5 december. Sinds de 2013 ben ik me meer gaan specialiseren in het modeleren van ballonnen. En na een jaar is Pipo Kimmy omgetoverd in Clown Sassie.

Contacteer ons