Resultaten voor kindervoorstellingen kerstvakantie

 
 
kindervoorstellingen kerstvakantie
Kinderen Theaters in Nederland.
Hieronder vindt u slechts een kleine greep uit de vele kindervoorstellingen in Nederland. Op de pagina van de theaterproducenten kunt u terecht voor nog meer voorstellingen speciaal voor kinderen. Neem ook eens een kijkje bij de musicals, komedie, cabaretvoorstellingen of dans.
Leuke kindervoorstellingen in de Kerstvakantie Sleutelstad.nl.
Topsport Leiden TV. U bent bij: Home Nieuws Regio Leiden Leuke kindervoorstellingen in de Kerstvakantie. Leuke kindervoorstellingen in de Kerstvakantie. Leiden, 1 december 2006, 0900: Door Jacqueline Borg Leiden. Tijdens de kerstvakantie zijn de leukste kleuter en jeugdvoorstellingen te zien in de Leidse Schouwburg!
Singer Laren.
Hans den Hartog Jager op 7 april in Singer Laren. Prijsuitreiking tekenwedstrijd Een vriend voor Pim. My Daily Shot of Culture over Out of Office. Vul hieronder uw emailadres in indien u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief of uw nieuwsbrief voorkeuren wilt wijzigen.
Hét poppentheater van Amsterdam Koos Kneus Poppentheater.
In 1997 betrok hij een voormalig winkelpand aan de Commelinstraat 54, vlakbij de Dappermarkt, waar hij tot 2004 met veel plezier zijn poppentheater in runde. In dat jaar verhuisde hij naar een sfeervolle, grotere ruimte aan het Iepenplein 40 in Amsterdam-Oost. Daar speelt hij nog steeds elke woensdag en zondag met veel succes zijn kindervoorstellingen!
Agenda Jeugd Theater Kikker.
Er zijn voorstellingen voor verschillende leeftijden, van 2 tot 12 jaar. Kinderen, ouders, opas én omas zijn welkom en kunnen zich laten verrassen en betoveren door vele spannende, grappige en vrolijke verhalen. In april presenteren we, samen met Podium Hoge Woerd, ook de derde editie van het UkPuk festival, theater en dans voor de allerkleinsten.
7x de leukste kindertheaters in Amsterdam mamaschrijft.
Dit kindertheater zit in Amsterdam-Oost en de naam zegt het al: onvervalste, vrolijke Poppenkast met gratis schminken, verkleedkleren en consumpties. Elke woensdag en zondag zijn er kindervoorstellingen en de gehele zondag zijn er Poppenkast voorstellingen voor peuters van twee tot vier jaar, en voor kinderen van vier tot acht jaar.
Poppenkastvoorstellingen en kindertheater Interactieve voorstellingen.
Wij zijn specialist in kindertheater, poppenkastvoorstellingen en poppentheater. Reken maar dat wij met 35 jaar theater ervaring precies weten hoe wij een mooie, leuke en grappige kindervoorstelling maken. Allemaal vol interactie, de mooiste muziek, de grappigste poppen en een prachtig decor!
Leuke kinderfilms theatervoorstellingen Kidsproof Amsterdam.
Leuke familiefilm over een avontuurlijk katje dat op zoek gaat naar de droomplek van elke kat! Teatro Munganga maakt theater voor iedereen: kinderen, jongeren, ouders, juffen, meesters, omas, opas Lees meer. Kom naar een van de voorstellingen van Theater Terra!

Contacteer ons