Op zoek naar theatershow omdenken?

 
 
theatershow omdenken
Omdenken voor mijzelf: theatershow en trainingen.
Wat kan Omdenken voor mijzelf betekenen? Meer weten over omdenken? Naast onze zakelijke shows en workshops toeren we ook door het land met onze theatershow over lastige kinderen. Of dompel je één dag helemaal onder in het omdenken gedachtegoed tijdens een van onze eendaagse trainingen.
Lastige Kinderen? Heb jij even geluk! Omdenken in het theater Lisette Schrijft.
Dat werd opgemerkt door de mensen van Omdenken, en dus kreeg ik twee kaartjes voor de theatershow. Dolblij toog ik met vriendin naar de Rijswijkse Schouwburg om deze show bij te wonen. We zaten er al ruim een uur van te voren.
Ja-maar Omdenken.
Je kijkt nu naar die gloednieuwe website. Hier vind je hopelijk alles wat je zoekt: informatie over de zakelijke mogelijkheden, onze webwinkel, meer over onze theatershow en trainingen, maar ook mooie verhalen en filmpjes over omdenken. Op zoek naar de Ja-maar test?
Omdenken. Lastige kinderen? Heb jij even geluk! Berthold Gunster Dion Vincken.
Nee, zon show is het niet. We gaan OMDENKEN. In deze theatervoorstelling krijg je wat zou kunnen zijn, een andere bril opzetten helpt het net even in een ander perspectief te bekijken. Zie het als een lezing of een college, zo je wilt.
Homepage Omdenken.
Heb jij onze boeken al gelezen? Lees in onze boeken meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels tien verschillende boeken over omdenken verschenen.
Omdenken Theatershow: gaat dat zien! Happy B's.' Omdenken Theatershow: gaat dat zien! Happy B's.'
Wat zoek je? Omdenken Theatershow: gaat dat zien! Vorige week ben ik naar de Omdenken Theatershow geweest en ik vond het zo ontzettend leuk dat ik jullie er graag over wil vertellen. Ik verklap alvast: de show is interactief, vlot, komisch en leerzaam!
Ja-maar Omdenken Theatershow.
Leer omdenken in een mix van lezing, show en cabaret tijdens de Ja-maar theatershow. Avond aan avond trekt Berthold Gunster volle zalen met zijn Omdenken Theatershow. Want wie wil nou niet leren hoe je van een probleem een mogelijkheid maakt?
De Lastige kinderen? Heb jij even geluk Theatershow.
Leerkracht voortgezet onderwijs. De eerste helft, de tweede helft na de pauze, maar vooral de derde periode thuis maakt de omdenken theatershows tot een bijzondere belevenis. Na theatershow van Omdenken ben ik mezelf bewuster van mijn eigen opvoedgedrag en heb ik meer plezier met zoon.

Contacteer ons