Meer resultaten voor theatershow omdenken

 
 
theatershow omdenken
De Lastige kinderen? Heb jij even geluk theatershow.
U bent hier: Home Programma De Lastige kinderen? Heb jij even geluk theatershow. Omdenken De Lastige kinderen? Heb jij even geluk theatershow. donderdag 18 mei 2017. 2000: uur 2330: uur grote zaal. Inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten. 1e rang 2500, Normaal tarief.
Omdenken voor mijzelf: theatershow en trainingen.
Wat kan Omdenken voor mijzelf betekenen? Meer weten over omdenken? Naast onze zakelijke shows en workshops toeren we ook door het land met onze theatershow over lastige kinderen. Of dompel je één dag helemaal onder in het omdenken gedachtegoed tijdens een van onze eendaagse trainingen.
Omdenken Theatershow: gaat dat zien! Happy B's.' Omdenken Theatershow: gaat dat zien! Happy B's.'
Wat zoek je? Omdenken Theatershow: gaat dat zien! Vorige week ben ik naar de Omdenken Theatershow geweest en ik vond het zo ontzettend leuk dat ik jullie er graag over wil vertellen. Ik verklap alvast: de show is interactief, vlot, komisch en leerzaam!
Omdenken De Lastige kinderen? Heb jij even geluk Theatershow Programma Stadsschouwburg Philharmonie Haarlem.
Heb jij even geluk Theatershow. Opnieuw wordt een bestseller van Gunster omgezet naar een mix van theater, lezing en cabaret, bedoeld voor iedereen die zin heeft in een verfrissende avond om over na te denken, maar vooral om te lachen.
Omdenken Theatershow.
Eten en drinken. Home Evenementen Omdenken Theatershow. Omdenken Theatershow Reserveren. De Maaspoort Theater Events Oude Markt 30 5911 HH Venlo e-mail website. Dit evenement is verlopen. Na een zeer succesvol eerste seizoen komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken dit jaar terug in het theater met zijn show Lastige kinderen?
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Theatershow Omdenken Lastige Kinderen? Heb jij even geluk! Regio Leidsche Rijn.
Eén van de grootste tragedies in het leven is om de perfecte ouder te willen zijn. Denk het om. Na de succesvolle Omdenken Theatershow komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken terug met een nieuw programma, de Lastige kinderen?
Homepage Omdenken.
Heb jij onze boeken al gelezen? Lees in onze boeken meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels elf verschillende boeken over omdenken verschenen.

Contacteer ons