Zoeken naar kindervoorstellingen theater

 
 
kindervoorstellingen theater
Theater Pantalone Kindervoorstellingen.
Op onze website vindt u alle informatie over ons theater, u kunt kaarten bestellen, de routebeschrijving bekijken of meer informatie over verhuur opzoeken. Mist u informatie of heeft u een specifieke vraag, klik hier om contact op te nemen. Ja zuster, Nee zuster.
kindervoorstellingen ZieZus eigenZinnig Theater.
Wij adviseren u graag. Dit bericht werd geplaatst in en getagged met bibliotheek, jeugdvoorstelling, jeugdvoorstelling.nl, jeugdvoorstellingen, kindervoorstellingen, school, voorstelling, voorstellingen voor volwassenen, workshops op 10 juli 2013 door Hannah Borst. Interactief theater van ZieZus. Alle jeugdvoorstellingen kindervoorstellingen en voorstellingen voor jongeren van ZieZus bevatten interactieve elementen.
Theater Geert Teis.
Theaterkassa: 0599-631 731. Tevens in Teis. Niet-te-missen cabaret in Teis. In deze tweede theaterseizoenshelft in Theater Geert Teis valt er nog veel te kiezen. Om u daar een handje bij te helpen zetten we hieronder vier niet-te-missen cabaretvoorstellingen onder elkaar.
Kindervoorstellingen in Musis en Stadstheather Uit in Arnhem.
UITgelicht, UITgelicht Kindervoorstellingen in Musis en Stadstheather. 23 augustus 2018 door Jill 0. Ook in het theater is veel te doen in de herfstvakantie. Hieronder het complete programma van alle familievoorstellingen die deze herfst de revue passeren. Peter en Roodkapje.
Kindervoorstellingen Reserveren Koomans Poppentheater.
Kindervoorstellingen in het poppentheater. Bijna elke woensdag en zaterdag in het eigen theater in Den Haag. Extra voorstellingen in de herfst, kerst en voorjaarsvakantie. Kies een voorstelling in de kalender en vul dan het formulier in. U ontvangt binnen een werkdag een bevestiging.
Theater De Maagd voor de kinderen.
Bij de kindervoorstellingen op deze site vind je filmpjes, kleurplaten en links naar de artiesten. Zo beleven kinderen thuis al voorpret! Lekker pannenkoeken eten of poffertjes. Met de hele familie onbeperkt genieten van pannenkoeken of poffertjes met een drankje naar keuze in De Maagd voor 750, p.p. Dát kan s middags na iedere eerste en voor elke tweede jeugd/familievoorstelling en s avonds één uur voor aanvang. Een kinder arrangement boek je bij de voorstelling of later. komen de sterren langs als je aan het smullen bent. Je kiest het arrangement tijdens het bestellen. theater De Maagd.
Theater Rooie Vis Kindervoorstellingen.
Kindervoorstellingen I amsterdam.
Uit in Amsterdam. Amsterdam heeft het grootste culturele aanbod voor kinderen van Nederland. Wekelijks kun je kiezen uit vele theatervoorstellingen, films en concerten voor alle leeftijden. Naar het theater of de film met kinderen in Amsterdam. Lichten uit, doek open en spot aan.

Contacteer ons