Meer resultaten voor kindervoorstellingen theater

 
 
kindervoorstellingen theater
Kinderen Theaters in Nederland.
Selecteer een pagina. Theater is écht niet alleen voor volwassenen, er worden in Nederland ook ontelbaar veel voorstellingen voor kinderen georganiseerd. Sommige theatervoorstellingen zijn voor kinderen tot een jaar of tien, sommige zijn voor de allerkleinsten vanaf twee jaar en sommige zijn leuk voor de hele familie. Op zoek naar alle kindervoorstellingen in Nederland?
Theater Terra De leukste kindervoorstellingen en musicals!
zaterdag 15 september, 2018. 31 mei 2018 Kaartverkoop 2018 2019 gestart! 22 januari 2018 De Kleine Zeemeermin. 25 september 2017 Nu te zien in het theater! Volop vertederend en ontroerend Welterusten, Kleine Beer. Prachtige, spannende meeslepende voorstelling De Kleine Zeemeermin.
met de familie naar kindervoorstellingen Chassé Theater, Breda. Facebook. Facebook. Twitter. Twitter. YouTube.
In het seizoen 2018 2019 hebben we de allerleukste kindervoorstellingen en musicals voor jullie uitgezocht. Ga je mee op avontuur? Dans en zing mee met De Smurfen, Peppa Pig, De kleine zeemeermin, Het Zandkasteel of Juf Roos. Kijk met open mond naar Theater Artemis, Maas Theater en Dans of De Toneelmakerij.
Theater De Maagd voor de kinderen.
Bij de kindervoorstellingen op deze site vind je filmpjes, kleurplaten en links naar de artiesten. Zo beleven kinderen thuis al voorpret! Lekker pannenkoeken eten of poffertjes. Met de hele familie onbeperkt genieten van pannenkoeken of poffertjes met een drankje naar keuze in De Maagd voor 750, p.p. Dát kan s middags na iedere eerste en voor elke tweede jeugd/familievoorstelling en s avonds één uur voor aanvang. Een kinder arrangement boek je bij de voorstelling of later. komen de sterren langs als je aan het smullen bent. Je kiest het arrangement tijdens het bestellen. theater De Maagd.
Meemaaktheater: interactieve kindervoorstellingen.
Het Meemaaktheater is daarmee origineel; de voorstellingen zijn humoristisch, creatief en spannend. Het Meemaaktheater maakt theater vanuit de visie dat ervaringen voor mensen ontzettend belangrijk zijn, we worden als het ware gedreven door een zoektocht naar belevenissen. Het beleven van theater wordt intensiever door het gevoel opgenomen te worden in het verhaal en onderdeel te zijn van de voorstelling.
Leuke kinderfilms theatervoorstellingen Kidsproof Den Haag.
In dit theater in het oude stadshart van Den Haag zie je voorstellingen van nieuwe talenten! Theater Merlijn is een knus theater en de thuisbasis van Rabarber, de theaterschool van Den Haag. Het Veur Theater. In Leidschendam vind je dit mooie theater in een kerkgebouw met veel leuke kindervoorstellingen en films.
Kindervoorstellingen I amsterdam.
Amsterdam heeft het grootste culturele aanbod voor kinderen van Nederland. Wekelijks kun je kiezen uit vele theatervoorstellingen, films en concerten voor alle leeftijden. Naar het theater of de film met kinderen in Amsterdam. Lichten uit, doek open en spot aan.
Leuke kinderfilms theatervoorstellingen Kidsproof Rotterdam.
In het Ro Theater gaan de leukste familievoorstellingen in première! Dit is dé plek als je op zoek bent naar een leuke jeugdvoorstelling in een gezellig theater. Cultureel centrum en podium van IJsselmonde met voorstellingen, workshops en kinderfeestjes! Theater het Kruispunt.

Contacteer ons