Zoeken naar kindervoorstellingen den haag

 
 
kindervoorstellingen den haag
Zuiderstrandtheater.
Muziek komt tot leven in de Nieuwe Kerk. 2583 WB Den Haag. 2511 BM Den Haag. 070 88 00 333. Kassa in de Bibliotheek, Spui 68 te Den Haag. dinsdag t/m vrijdag 12.00 18.00 uur. zaterdag van 12.00 17.00 uur.
Theater en filmhuis Dakota.
Nadhi De Oneindige Zee. 31 augustus 1 september, Theater Dakota. Vacature: Raad van Toezicht. voor Theater en Filmhuis Dakota. Naar de film met Rob! Check de data! Aicha heeft The Voice! Hier is Theater Dakota. Zuidlarenstraat 57 2545 VP Den Haag.
Theater voor de kleintjes Koninklijke Schouwburg Kidsproof Den Haag.
Theater voor de kleintjes Terug naar vorige pagina. Korte Voorhout 32511, CW Den Haag. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. De Koninklijke Schouwburg is een paradijs voor jonge theaterbezoekers! Elke vakantie en in het weekend zijn er voorstellingen voor iedereen vanaf twee jaar. Rondom de voorstellingen is er altijd van alles te doen voor de kinderen. Zo wordt elk theaterbezoek een feestje voor jong en oud. Bij alle kindervoorstellingen staan er gratis bekers lekkere limonade klaar.
Kindertheater in Den Haag: leuke kindervoorstellingen Follow My Footprints.
Kindertheater in Den Haag: leuke kindervoorstellingen. 28th februari 2018. In Den Haag kun je regelmatig leuke theatervoorstellingen voor kinderen bezoeken. In verschillende theaters in de stad zijn op woensdagmiddagen, in weekenden en in de vakanties speciale kindervoorstellingen te zien, zoals momenteel KrokusKabaal.

op 25-08-2018 open. op 26-08-2018 open. op 27-08-2018 open. op 28-08-2018 open. op 29-08-2018 open. op 30-08-2018 open. op 31-08-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
clown huren Clown kinderfeestje kindervoorstellingen den haag.
Den Haag dagje-uit. Den Haag activiteiten. Den Haag activiteiten-kinderen. Den Haag attractieparken. Den Haag goedkoop-droog-dagje. Den Haag kinderfeestje. Den Haag kinder-theater. Den Haag wifi. Den Haag kindvriendelijk-restaurant. Den Haag speeltuin. Den Haag kindervoorstellingen. Den Haag actieve-uitjes. Virtueel kidsavontuur Amsterdam NH.
DiamantTheater Mariahoeve Den Haag.
Als Cultuuranker zijn wij een theater voor iedereen! Ons programma aanbod is breed, gevarieerd en bestaat uit toneel, theater, muziek, kindervoorstellingen, workshops en nog veel meer. bekijk volledig programma. UIT Festival I Seizoensopening! Het DiamantTheater nodigt je UIT! De Cultuurankers trappen het UIT Festival af met een bomvol programma in de acht stadsdelen. Bij het DiamantTheater zie je o.a. Lukic, Coba en Veronique Sodano. UIT Festival: Cultuurmarkt. Kom ook naar de gouwe ouwe Cultuurmarkt op het UIT Festival met vier buitenpodia, bomvolle programmas bij culturele instellingen en een ruim aanbod food drinks. Koffieconcert I Jazz. Begin de dag goed met een live jazzconcert, gespeeld door studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.
Kids DenHaag.com.
Den Haag heeft dan wel geen dierentuin, maar er zijn tal van gratis toegankelijke kinderboerderijen waar kids dieren kunnen aaien en voeren. Bij slecht weer is de tropische tuin van Vlinders aan de Vliet bovendien een leuk uitje voor kinderen die van dieren houden.

Contacteer ons