Op zoek naar kindervoorstellingen den haag?

 
 
kindervoorstellingen den haag
Clown Jongleur Kiko komt ook in Den Haag graag optreden! Clown Kiko kinderentertainment in Den Haag.
kinderentertainment in Den Haag. Kindertheater, kindervoorstellingen, ballonnenclown, jongleur, kinderfeestjes., circus workshops, vuurshows en andere optredens in Den Haag. Clown, Jongleur en kindergoochelaar Kiko kinderentertainment in Den Haag. Bent u op zoek naar leuk vrolijk en interactief kinderentertainment in Den Haag?
Theaterfestival Theaterfestival Boulevard s-Hertogenbosch 2 t/m 12 augustus 2018.
Ons publiek is groot en nieuwsgierig: Boulevard is er voor de leek en de liefhebber, voor jong en oud, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Bekijk ons festival en het aanbod eens vanuit andere ogen. Teddy: Dat ene pareltje. Ontmoet Teddy, een net-geen-dertiger die van cultuur houdt. Tessa: Samen op pad. Tessa is programmeur bij Boulevard en ziet door het jaar heen de mooiste kindervoorstellingen.
Kindervoorstellingen Amsterdam Eindhoven Rotterdam.
Feest je mee? Groot Duimpje kindertheater. Jibbe ChoCho's' kindershow. Jutter en Kok. Kindershows Jo de Rijck. Muzikaal Kindertheater Groningen. Peter en de Vliegmachien. Show over t hondje Rintje. Uw link hier? Uw link hier? Kindervoorstellingen Den Haag. Kindervoorstellingen Den Haag.
Foutje 4, dans Maas theater dans podium.
4 mei 2015 Foutje Bijlmer Parktheater Amsterdam. 22 okt 2016 Foutje De Betovering Den Haag Uitverkocht. 22 okt 2016 Foutje De Betovering Den Haag. 23 okt 2016 Foutje De Betovering Den Haag Uitverkocht. 30 okt 2016 Foutje De Harmonie Leeuwarden.
Theater voor de kleintjes Koninklijke Schouwburg Kidsproof Den Haag.
2511 CW Den Haag Openingstijden Zie de Uitagenda voor de voorstellingen Prijs Zie de Uitagenda voor de voorstellingen. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. De Koninklijke Schouwburg is een paradijs voor jonge theaterbezoekers! Elke vakantie en in het weekend zijn er voorstellingen voor iedereen vanaf twee jaar. Rondom de voorstellingen is er altijd van alles te doen voor de kinderen. Zo wordt elk theaterbezoek een feestje voor jong en oud. Dit seizoen is het wereldbekende boek van Eric Carle Rupsje Nooitgenoeg op het podium te zien. Ook zijn er kleine prijswinnende voorstellingen zoals Vaarwel en Walvisjong in de kleinste zaal van de Koninklijke Schouwburg te zien: Het Paradijs. Bij alle kindervoorstellingen staan er gratis bekers lekkere limonade klaar.
Leuk voor kids: Kooman's' Poppentheater.
Koomans Poppentheater in Den Haag is een uniek familietheater dat spannende, vrolijke voorstellingen speelt voor kinderen en volwassenen. Het poppentheater werd in 1960 opgericht door Frank Kooman en wordt nu voortgezet door zijn zoon Arjan Kooman. De voorstellingen worden jaarlijks bezocht door duizenden kinderen. Iedere voorstelling is volledig ontworpen en geschreven door het poppentheater zelf. Een bijzondere belevenis voor jong en oud! Koomans Poppentheater heeft een eigen atelier waar poppen en decors ontworpen worden. Verhalen en teksten worden geschreven door Arjan Kooman. De muziek en liedjes worden gecomponeerd en uitgevoerd door Joost Kooman. Dit alles maakt de voorstellingen van Koomans Poppentheater tot een bijzondere en unieke belevenis. Het poppentheater maakt ook poppen in opdracht en werkt regelmatig samen met kunstenaars uit verschillende disciplines. Koomans Poppentheater is daarnaast ook een reizend gezelschap. Zij spelen voorstellingen op festivals en in theaters en scholen in Nederland en Belgiƫ. Het repertoire van het poppentheater bestaat op dit moment uit acht kindervoorstellingen en twee voorstellingen speciaal voor volwassenen.
Kindertheater in Den Haag: leuke kindervoorstellingen Follow My Footprints.
Kindertheater in Den Haag: leuke kindervoorstellingen. 28th februari 2018. In Den Haag kun je regelmatig leuke theatervoorstellingen voor kinderen bezoeken. In verschillende theaters in de stad zijn op woensdagmiddagen, in weekenden en in de vakanties speciale kindervoorstellingen te zien, zoals momenteel KrokusKabaal.
Parktheater Den Haag, Zuid-Holland Uitzinnig.nl.
In Parktheater Den Haag, dat al sinds het begin van de vorige eeuw bestaat, bruist het van cultuur en kunst. Het theater is een ontmoetingsplaats voor jong en oud met een kindvriendelijk karakter. Elke voorstelling is weer een plezier om te beleven. Van kindervoorstellingen en theater tot entertainment en stand-up comedy.

Contacteer ons