Op zoek naar clown frodie?

 
 
clown frodie
Clown Frodie.
Clown Frodie Netherlands. Clown Frodie is een vrolijke flierefluiter die altijd wel in is voor een feestje! Hij tovert een glimlach op de gezichten van jong en oud. Met zijn interactieve kindershows, boordevol avontuur, zingen, dansen en goochelen weet Clown Frodie op elke locatie een waar theaterspektakel te creƫren.
Clown Frodie Graafschap Hornelaan 157 6001 AC Weert.
alles over trouwen. home Clown Frodie, Weert. Graafschap Hornelaan 157. 6001 AC Weert. Tel: 0495 548876. Mob: 06 22007400. Clown Frodie, Weert staat in de rubriek.: Entertainment, Weert Noord en Midden Limburg. Entertainment, Noord en Midden Limburg of Entertainment, Weert.
Kinderfeestjevieren.nl voor stoere kinderfeestjes, originele traktaties en spannende themafeesten clown.
Welkom op de website van Clown Frodie. Bent u op zoek naar een clown die zijn publiek echt weet te boeien? Clown Frodie is een vrolijke flierefluiter die altijd wel in is voor een feestje! Hij tovert een glimlach op de gezichten van jong en oud.
Cookies op bndestem.nl bndestem.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Afscheid Clown Frodie Weertdegekste.nl.
Later is daar mijn horde knuffelpoppen bijgekomen en zij delen het verdriet met mij. Voordat Clown Frodie achter de schermen verdwijnt, verrassen Clown Frodelino en Clown Frodielien hem op maandag 28 december met een afscheidsfeestje. Ze organiseren onder de titel TOT SINAS!
Clown Frodie op een Privefeestje on Vimeo. Menu. Search. Close Menu. Settings.
8 years ago. Clown Frodie is een jonge en energieke clown die een glimlach tovert op de gezichten van jong en oud! Of het nu gaat om een kinderfeestje, communie, bruiloft, familiefeest of een babyborrel Clown Frodie maakt overal een feestje van.
Clown Frodie UW ARTIEST onafhankelijk en direct contact met uw artiest.
Met zijn 1 uur durende show zal Clown Frodie met zang, toveren, ballonnen, magie en zijn toverkonijn Snuffie een spetterende show neerzetten. Show is compleet verzorgt met decor en geluid. Naast zijn eigen show kan Clown Frodie ook een show opvoeren samen met zijn vriendinnetje Clown Fodelien!
clown huren.
Pipsy's' Rentertain helpt je aan een fantastische clown met ballonfiguratie of kindergrime. Clown Sammi, Met clown Sammi haal je de beste clown in huis en is het altijd feest. Marc Goethals deed zijn eerste optreden als Clown Piko in 1980.

Contacteer ons