Zoeken naar clown act

 
 
clown act
Clown Act 3 YouTube.
Reacties zijn uitgeschakeld voor deze video. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Cirque du Soleil ZAIA, Macao. Clown act by Onofrio Colucci Duur: 756. OnO Colucci 322.863 weergaven. Birthday Clowns Have It Tougher than You Think!

Clown Bob en Belle zorgen ervoor dat iedereen op een ludieke manier ontvangen wordt. Ook zorgen ze ervoor dat de kleding netjes zit en dat ze eventjes een praatje maken of de kinderen op een bijzondere manier begroeten. Bruiloft cadeau act.
Cirque du Soleil's' Alegria clown act YouTube.
Published on Oct 31, 2007. The third clown act from Alegria, a Cirque du Soleil show. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Dralion clowns, Cirque du Soleil Duration: 325. mcirque 403348, views.
De leukste clowns, kindershows en attracties van Nederland: www.clown.nl De leukste clowns, kindershows en attracties van Nederland!
Wat een heerlijke kindershow! Clown Roberto is me er eentje. Wat een entertainer! Reacties van klanten. Met één woord prachtig! De clown heeft de kinderen echt een onvergetelijke dag bezorgd. Heel erg bedankt! Zelfs de volwassenen waren onder de indruk!
Clowns Circus op School.
Hij wil geen brandweerman meer worden maar clown. Bedankt voor de gezellige voorstelling we hebben genoten en gelachen. Prachtig om te zien; de kinderen werden uitgedaagd en hebben genoten, en jullie doen het met een meeslepende vrolijkheid en energie! Aanrader voor scholen!
Stip Entertainment Clown huren Zwolle.
Klik dan op de knop Boek" deze act. Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55. Clown Zwolle is in samenwerking aan te bevelen met de pianist violist. Voor een zeer bijzondere en stijlvolle clowns act.
Clown Boot Amsterdam Beleef Amsterdam Bootuitjes.
Wij passen het arrangement aan naar jouw wensen. De clownsboot is ideaal voor teambuilding een uniek kinderfeestje of andere groepsactiviteiten in Amsterdam. Bij de clown boot zit inbegrepen. Clown, inclusief de benodigheden. Maak de clown boot extra speciaal met deze opties.
CLOWN NONI werkelijk de allerleukste clown die er te vinden is.
Aan het eind van de show doet de enthousiaste, professionele clown nog een ballonnen act! Natuurlijk zijn er meer clowns die met ballonnen werken, maar Clown Noni maakt er een bont spektakel van dat zijn weerga niet kent. Clown Noni is onder andere bekend van de VPRO waar hij als GOOCHEM goocheltrucs met kinderen deed.

Contacteer ons